- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 13.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Útját állták a lángoknak a tűzoltók az erdő előtt

Útját állták a lángoknak a tűzoltók az erdő előtt

Email Nyomtat PDF

 

Útját állták a lángoknak a tűzoltók az erdő előtt
 
Mád, Szegilong - Két, gondatlan gazégetésből eredő komoly tűz is keletkezett a szerencsi tűzoltóság területén kedden késő délután. A lánglovagoknak mindkét tüzet sikerült "megfogni" még az erdőbe érés előtt...

Mádon a Bacskai dűlőből jeleztek tüzet és kértek segítséget, mert mintegy harminc hektárnyi területen lobbant lángra a bozótos. A Szerencsi Tűzoltóság ügyeletesétől kapott tájékoztatás szerint nagy valószínűséggel a szőlőben égetett gazt valaki, majd hagyta őrizetlenül a tüzet és a lángok továbbterjedtek. Nagy erővel vonultak helyszínre és sikerült megállítani a tűz továbbterjedését az erdő alja előtt.

A másik hasonló káresemény Szegilong közelében, a Pécsi oldalon történt. Ott nagyobb kiterjedésű szárazfű tűz tombolt. Ide az oltáshoz segítségül kellett hívni a sátoraljaújhelyi tűzoltókat is, mert a szerencsi erőket a mádi beavatkozás kötötte le. Szerencsére ott is meg tudták akadályozni a lángok erdőrészbe való behatolását.

Forrás: Észak-Magyarország

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Változik a könyvtár nyitvatartási rendje

Értesítjük a szerencsi könyvtár olvasóit és látogatóit, hogy 2019. november 12-től megváltozik a városi könyvtár nyitvatartási rendje.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
111314
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás