- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 21.
csütörtök
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Kistérségi bemutatkozás az Utazás Kiállításon

Kistérségi bemutatkozás az Utazás Kiállításon

Email Nyomtat PDF

A Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás települései az elmúlt évekhez hasonlóan idén is közös standdal jelennek meg Magyarország legnagyobb turisztikai bemutatóján, a budapesti Utazás Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon 2008. február 28. és március 2. között a Hungexpo területén.

A négy nap alatt igyekszünk bemutatni a vásár látogatóinak, miért érdemes felkeresni a kistérség településeit, hiszen ez egy sokszínű, sokarcú vidék. Az érdeklődőt a vízparttól a hegyvidékig számos természeti szépség várja, ellátogathat történelmi helyszínekre, gyönyörű templomokba, kiváló borokat kóstolhat.

 

Standunk vendégei nem csak prospektusokat, képeslapokat vehetnek magukhoz, hanem megkóstolhatják a kistérségünkre jellemző gasztronómiai finomságokat: a sváb szalonnát, a szerencsi csokit és természetesen a hegyaljai borokat.

 

Képek a 2007-es Utazás Kiállításról

 
 
   

 

 

 

 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár a Buffalo Bill étterem melletti vásártéren 2019. november 16-án, szombaton 8-14 óra között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  8
1114
181923
2630 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás