- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. december 10.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Szerencsi „kirándulás” ötvenezerért

Szerencsi „kirándulás” ötvenezerért

Email Nyomtat PDF

A Szerencsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának járőre február 14-én délelőtt 10 óra után néhány perccel megállásra intette a Lada típusú személygépkocsi vezetőjét. A szebb napokat is látott gépkocsi szikszói illetőségű vezetője a rendőr kérésére átnyújtotta a kölcsön kapott gépjármű papírjait, de a sajátjai egy kisség hiányosak voltak, ugyanis gépjárművezetői engedéllyel még életében nem rendelkezett.
Ezzel, és egy szabálysértési feljelentéssel meg is úszhatta volna a járőrökkel való találkozást, de azok a bizonyos hullámok csak ezután kezdtek összecsapni a feje felett.
Az éber járőr további adatokat kért és kapott a nyilvántartóból, mely szerint M.Cs. szikszói lakos „visszaeső” szabálysértőnek számít olyannyira, hogy ez év július 10-éig a vezetéstől el van tiltva.
Az információk birtokában tájékoztatta a rendőrjárőr M. Cs-t, hogy előállítják a kapitányságra és szabálysértési őrizetbe veszik az általa elkövetett szabálysértés miatt.
A Szerencsi Városi Bíróságon a szabálysértés elkövetése után négy órával M.Cs. már a tárgyalóteremben vallhatott színt az általa elkövetett cselekménnyel kapcsolatban.
A döntés hamar megszületett és egy ötvenezres csekkel „gazdagodva” szabadon távozhatott a Bíróság épületéből.

 

Jurák József r. alezredes
osztályvezető

 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Roma nemzetiségi önkormányzat közmeghallgatása

Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. december 10-én (kedden) 17 órai kezdettel a Rákóczi-vár Lovagtermében közmeghallgatást tart.

További cikkek:

Zemlényi Attila kötetbemutatója

A szerencsi származású Zemlényi Attila Csonthéj című kötetének bemutatójára várják az érdeklődőket 2019. december 12-én, csütörtökön 17 órától a Rákóczi-vár lovagtermébe.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Mindhárom csapatunk Szerencsen játszotta a soron következő meccsét 2019. november 24-én.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  December 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      
  2  5
  913
1617
23242526272829
3031     

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás