- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 12.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Kistérségi szavalóverseny

Kistérségi szavalóverseny

Email Nyomtat PDF


Szerencs - Kistérségi szavalóversenyt rendezett a szerencsi Városi Kulturális Központ és Könyvtár. Hét település általános iskoláiból érkeztek a Rákóczi-várba a felső tagozatos résztvevők.

 

Az ötödik és hatodik osztályosoknál kötelező feladat volt Kiss Benedek: Szél fut át a réten című versének előadása, amelynek végén Hideg Bence, mádi diák vette át az első díjat. A második és harmadik helyen Vinnai Boglárka és Rácz Ádám szerencsi tanulók végzett.

A hetedik-nyolcadik osztályosok kötelező műve Szabó Magda:Szonett című költeménye volt. Ebben a kategóriában a szerencsi Takács Fanni előadása nyerte el a zsűri tetszését, míg a második helyen a rátkai Maier Boróka végzett, a harmadik díjat pedig a prügyi Móricz Zsigmond Általános iskolából érkezett Tiszlavicz Luca vehette át. Forrás: Észak-Magyarország

Forrás: Észak-Magyarország

 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

„Könyvtárba mentem, de honnan indultam?”

Az Emberi Erőforrás Operatív Program „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című országos hatókörű könyvtári projekt EFOP -3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 kódszámú pályázaton belül kerül megvalósításra.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
11131416
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás