- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 12.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Fatolvajok rendőrkézen

Fatolvajok rendőrkézen

Email Nyomtat PDF


A tél beköszöntével a Taktaközben egyre többet találkozhatunk az utak mentén kerékpárokon fát toló személyekkel és az sem ritka, hogy autóról árulnak kétes eredetű tüzelnivalót.

Ezen cselekmények felderítése és megelőzése érdekében a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrs beosztottai az illetékességi területükhöz tartozó  mezőőrökkel közösen teljesítenek szolgálatot a területen.
A mezőőrök helyismeretének és időnként igénybevett terepjáróiknak köszönhetően az egyenruhások a fatolvajok számára váratlan helyeken is felbukkannak.

Így történt ez január második hetének hétvégéjén is, amikor Prügy határában az ellenőrzés során hat személyt értek tetten, amint engedély nélkül termeltek ki fát. Az egyébként prügyi illetőségű alkalmi favágóktól tetemes mennyiségű fa került lefoglalásra, amelyet kerékpárjaikkal akartak elszállítani.

A hat férfival szemben az eljárás a Szerencsi Városi Bíróság folyik tovább.

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

„Könyvtárba mentem, de honnan indultam?”

Az Emberi Erőforrás Operatív Program „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című országos hatókörű könyvtári projekt EFOP -3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 kódszámú pályázaton belül kerül megvalósításra.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
11131416
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás