- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 13.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények Átadták a felújított Községi Fürdő épületét

Átadták a felújított Községi Fürdő épületét

Email Nyomtat PDF


2007. november 9-én a szerencsi Fürdő és Wellnessház előtt kialakított téren a Fanfár Ifjúsági Fúvószenekar nyitotta meg az ünnepélyes átadást.
Rónavölgyi Endréné polgármester köszöntőjében felidézte az épület közel százéves történetét, kiemelve, hogy az utóbbi évtizedekben leromlott állagú létesítmény rekonstrukciójával régi vágya teljesült a szerencsieknek.

Az átadásra meghívott díszvendég, Veres János pénzügyminiszter fontosnak tartotta, hogy Szerencs önkormányzata az elmúlt időszakban jelentősen gyarapította a város vagyonát. A miniszter kiemelte, hogy a jövőben is jelentős fejlesztési források állnak az önkormányzatok rendelkezésére, amiből az eddig is sikeresen pályázó Szerencs méltán számíthat komoly összegek elnyerésére. A nemzetiszín szalag átvágását követően az átadáson megjelent érdeklődők számára megnyitották a felújított létesítményt. Az egykori kádfürdők helyén öltözők, jakuzzi, szolárium, szauna, merülőmedence fogadta a vendégeket.

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Változik a könyvtár nyitvatartási rendje

Értesítjük a szerencsi könyvtár olvasóit és látogatóit, hogy 2019. november 12-től megváltozik a városi könyvtár nyitvatartási rendje.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
111314
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás