- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 12.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Városi rendezvények "Szívbéli kötelességünk kell hogy legyen"

"Szívbéli kötelességünk kell hogy legyen"

Email Nyomtat PDF

Szerencs - Szerencs város önkormányzata, valamint a Szocio East Egyesület Szociális Szolgáltató és Módszertani Központ tartott projektzáró rendezvényt Szerencsen a Rákóczi-vár Lovagtermében.

15 település

A ,,Képzés értük!” című projektet a közelmúltban azért hirdették meg, hogy képzést tartsanak a szociális területen dolgozó szakemberek részére a társadalmi befogadás elősegítése érdekében. A rendezvényt Rónavölgyi Endréné, Szerencs polgármestere nyitotta meg.

 

projektet – mondta Rónavölgyi Endréné. – Egy olyan sóhajtással, ami jóleső érzéssel párosul, hiszen a végére értünk egy olyan folyamatnak, amelyet régóta vártunk. Vártunk azért, mert minden önkormányzatot minősít az, miként foglalkozik azokkal a polgáraival, akik önhibájukból vagy önhibájukon kívül nehéz helyzetbe kerültek. Fontos az, miként törődünk ezekkel az emberekkel, mert tudjuk, nagyon nehéz visszakerülni a munka világába. Ez a fajta törődés és munka tehát nemcsak törvény által előírt, hanem szívbéli kötelességünk kell, hogy legyen. Azoknak a szakembereknek indult két évvel ezelőtt ez a projekt, akik a saját településeiken foglalkoznak a munkaerőpiacról kikerült emberekkel. Éppen ezért örvendetes, hogy a szerencsi kistérség tizenöt településéről vettek részt a szociális szakemberek ebben a képzésben.

 

A megnyitót követően a Szocio East Egyesület munkatársai tartottak előadást, majd levetítették a Szerencsi Városi Televízió által a két éves projektről készített összeállítást. A záró konferencia végén a résztvevők átvehették a képzésről szóló okleveleiket.

 

 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

„Könyvtárba mentem, de honnan indultam?”

Az Emberi Erőforrás Operatív Program „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” című országos hatókörű könyvtári projekt EFOP -3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 kódszámú pályázaton belül kerül megvalósításra.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  7  8
11131416
18192223
25262730 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás