ROVATOK

2024. május 3, P
Tímea, Irma

Ingyenes lakossági LED-csereprogram Szerencsen és Ondon

Ingyenes lakossági LED-csereprogram Szerencsen és Ondon

Szerencs Város Önkormányzata közreműködésével, a CYEB jóvoltából INGYENES lakossági LED-csereprogramban vehetnek részt a szerencsi és ondi háztartások.
Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet!
A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít. Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, ami a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti. A ledcsere.hu weboldalon található kalkulátor segítségével néhány kattintással kiszámolható, hogy éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítanak otthonukban.

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?

A ledcsere.hu oldalon, a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat, akinek a nevén van a villanyszámla. Néhány adat kitöltését és dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány darab ingyenes LED-fényforrásra jogosult.
FONTOS! A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Szerencset jelölje meg!
A jelentkezés ellenőrzése néhány munkanapot vehet igénybe. Az átvétel időpontjáról a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben található linkkel a jelentkezési szándékát megerősíti!
A programba 2024. április 30-ig lehet regisztrálni!
Bővebb információ és regisztráció: ledcsere.hu
A szerencsi és ondi ingatlantulajdonosok kérdés esetén munkaidőben hívják a (0647) 565-200-as telefonszámot, vagy személyesen érdeklődhetnek a Szerencsi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (3900 Szerencs, Rákóczi út 89 sz.).
A regisztrációhoz munkaidőben, a (0620) 528 4173-as telefonszámon történő előzetes időpont egyeztetést követően a Közösségi Házban („R” épület, Szerencs, Rákóczi út 99 sz.) alatt segítséget nyújt Kissné Gulyás Borbála.

Gyakran ismételt kérdések

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image