- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. június 19.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Szúnyogirtás lesz Szerencsen

A sok eső és a meleg időjárás miatt egyre több helyen és egyre gyorsabban fejlődnek a szúnyogok. A szúnyog gyérítésére önkormányzatunk megtette a szükséges lépéseket.

Szerencsen és Szerencs-Ond településrészen a helikopteres permetezésre az időjárástól függően 2019. június 20 és 23 között a napnyugta előtti órákban kerül sor.

A szúnyogirtó szer emberekre, háziállatokra és növényekre nem veszélyes, az a szabadban néhány óra alatt lebomlik. A munkálatokat végző szakemberek a polgármesteri hivatalon keresztül a méhészeket minden esetben előzetesen tájékoztatják a permetezés idejéről.

Mivel a permetezéseket kizárólag a település belterületén végzik, azért a teljes szúnyogmentes állapotot elérni sajnos nem lehet.

Bővebben...

Múzeumok Éjszakája

A Zempléni Múzeum 2019-ben is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája országos programsorozathoz. Mint minden évben, az idén is érdekes programokkal várják az érdeklődőket. A rendezvény 201...

Megtekinthetők a vasárnapi választás szavazóköri jegyzőkönyvei

Rendkívüli esemény nélkül ért véget Szerencsen a vasárnapi Európai parlamenti választás. A Helyi Választási Iroda vezetőjének rendelkezése alapján nyilvánosságra hozzuk a szavazók...

Választási plakátok és hirdetmények elhelyezéséről

Az Európai Parlament tagjainak 2019. május 26. napjára kitűzött választása kapcsán a választási plakátok és hirdetmények elhelyezésére vonatkozóan az alábbiakról tájékoztatom a tis...

 

Főzőverseny és focitorna Ondon

Ismét megrendezik az ondi falunapot 2019. június 16-án, vasárnap. A színpadi programok mellett főzőversenyre és focitornára várják az érdeklődőket.

További cikkek:

Fidesz-képviselő: nagy jelentőségű a térségben a PIMCO Kft. szerencsi beruházása

Budapest – Koncz Ferenc, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókerületének országgyűlési képviselője (Fidesz) szerint a PIMCO Kft. szigetelőanyag-gyártó beruházása nagyon nagy jelentőségű a térségben, mert majdnem kétszáz új munkahelyet és plusz adóbevételt jelent.

További cikkek:

Átlépte a záróvonalat, rögzítette a kamera

Szerencsen a Gyár útról kanyarodott a Nyár útra egy személygépkocsi 2019. január 28-án 15 óra 40 perckor. A manőver során a sofőr figyelmen kívül hagyta a jól láthatóan felfestett záróvonalat.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  June 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
       1  2
  4  6  7  8  9
10111213
171819202123
242526282930


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Szerencs Város Képviselő-testületének
rendkívüli ülése:

2019.06.18. (kedd) 8:00 óra

A testületi ülés meghívója itt érhető el

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás