Jerseys China  - www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja | Asztalitenisz

- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. február 20.
csütörtök
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Sport Asztalitenisz

Asztalitenisz

Email Nyomtat PDF

 Hazai környezetben játszotta az NB II-es, illetve a megyei csapatunk a soron következő meccsét 2020.február 2-án. Köllő András beszámolója:

Az NB II-es csapattagok nagyon készültek erre az összecsapásra, mert a fiatal játékosaink hétről hétre egyre magabiztosabb játékot mutatnak. Ennek megfelelően nagyon izgalmas és színvonalas mérkőzést láthattak a Hunyadi tornaterembe kilátogató szurkolóink. A végeredmény 11-7 lett a szerencsi csapat javára, akik bátor és okos játékkal rukkoltak elő. Li Hongyang 3, Fónagy-Árva Péter 2, Köllő Ábel 2, Lehoczki Gábor 2, Korály Tibor pedig 1 mérkőzéssel járult hozzá a szerencsi sikerhez. A Lehoczki Gábor-Köllő Ábel kettős a páros mérkőzést is megnyerte.

A megyei csapatunknál nem volt esély a nyerésre, ennek tudatában álltak a játékosok asztalhoz. Az eredmény szintén ezt tükrözi, hiszen 18:0 arányban diadalmaskodott a vendég Ózd csapata.

 

Folytatódik a kukaosztás

A BMH Nonprofit Kft. – mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója – értesíti az ügyfeleket, hogy azon ingatlanhasználók, akik a 2019. évi osztás alkalmával valamilyen okból kifolyólag nem vették át hulladékgyűjtő edényzetüket, 2020. január 16-át követően a 3900 Szerencs, Eperjes u. 7. szám alatti ügyfélszolgálati irodánál munkanapokon 8.00-16.00 óra között vehetik át.

További cikkek:

A málenkij robot áldozataira emlékeznek

A málenkij robotra hurcolás 75. évfordulója alkalmából a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához kapcsolódóan rendeznek megemlékezést 2020. február 26-án, szerdán 11 órától Szerencsen a Regionális málenkij robot emlékműnél (Szerencs, vasútállomás).

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Hazai környezetben játszotta az NB II-es, illetve a megyei csapatunk a soron következő meccsét 2020.február 2-án. Köllő András beszámolója:

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  February 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
18192123
242529 

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás


Wholesale Jerseys Cheap