- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. január 27.
hétfő
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Sport Asztalitenisz

Asztalitenisz

Email Nyomtat PDF

AsztaliteniszKöllő András beszámolója: Mindhárom csapatunk Szerencsen játszotta a soron következő meccsét 2019. november 24-én.

Dacára a hazai pálya előnyének, sajnos mind a három csapat vereséget szenvedett. Ennek ellenére teljes mértékben bizakodó vagyok, mert a fiatal játékosaink egyre ügyesebben és magabiztosabban játszanak, ami a jövőre nézve nagyon biztató. Reméljük, hogy a sok befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét.

Az NB II-es együttesünk Andornaktálya csapatától kapott ki 10-8 arányban. Li Hongyang 3, Korály Tibor 2, Köllő Ábel 1, Fónagy-Árva Péter 1 győzelemmel járult hozzá a végeredményhez. A Li Hongyang és Korály Tibor alkotta kettős a páros mérkőzést is megnyerte. A serdülőkorú Fónagy-Árva Péter új játékosunk, aki a tiszaújvárosi egyesületből jött át, mert az ottani csapata visszalépett a bajnokságból. Így próbálunk közösen összefogva az asztalitenisz sportágért tenni.

Az NB III-as csapatunk a Brass Fitt együttesét fogadta, akiktől 13-3 arányban szenvedtünk vereséget. Sárossy Balázs 2, Zeller Gábor 1 meccset nyert. Balázs eredményét kiemelkedőnek tartom, hiszen újonckorúként két meccset is tudott nyerni.

A megyei csapatunk az MVSI csapatát fogadta, akiktől 16-2 arányú vereséget szenvedtek a szerencsiek. Balogh Sándor és Köröm Imre 1-1 meccset nyertek.

Köllő Ábel 2019. november 15–16-án, Szegeden, az országos Top 24 versenyen az előkelő 8. helyezést érte el.

 

Beszámoló testvérvárosi pályázat megvalósulásáról

Szerencs Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Bethlen Gábor Alapkezelőhöz a magyar-magyar testvérvárosi kapcsolatainak ápolására a szlovákia Rozsnyó és az erdélyi Nyárádszereda településekkel.

További cikkek:

Ökumenikus imahét

Ökumenikus imahetet tartanak a szerencsi templomokban 2020. január 19-26. között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

IX. Uray Attila Emléktorna

Kilencedik alkalommal rendeznek labdarúgótornát Uray Attila emlékére Szerencsen a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

További cikkek:

Mikrocsip leolvasót kaptak a rendőrök

A Szerencsi Kóborkák Állatvédő Alapítvány képviseletében Kormos Enikő 2019. november 20-án egy, a háziállatok azonosítására szolgáló mikrocsip leolvasót adott át a Szerencsi Rendőrkapitányságnak használatra.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  January 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
    1  2  3  4  5
  6  7  81012
1314151617
27282931  

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás