- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. január 23.
csütörtök
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Sport Asztalitenisz

Asztalitenisz

Email Nyomtat PDF

 Köllő András szakosztályvezető beszámolója: 2019. szeptember 15-én mindhárom csapatunk Szerencsen játszotta le a soron következő meccsét.

A hazai pálya előnye ellenére sajnos mind a három csapat vereséget szenvedett.

Az NB II-es gárdánk Lehoczki Gábor betegsége miatt csak tartalékosan tudott kiállni, így a végeredmény 11-7 lett a nyírbátori csapat javára. Köllő András 3, Korály Tibor és Köllő Ábel pedig 2-2 pontot szerzett. A páros mérkőzést sajnos elveszítettük.

Az NB III-as csapatunk az Eger együttesét fogadta. A végeredmény 15-3 lett az egri csapat javára. Deli István 2 mérkőzésén diadalmaskodott; a Deli István–Csorba István kettős pedig megnyerte a páros mérkőzést. Zeller Gábornak, Csorba Istvánnak és Sárossy Balázsnak most nem sikerült pontot szereznie.

A megyei csapatunk Sátoraljaújhely gárdáját fogadta, s a mérkőzésen 18-0 arányú vereséget szenvedtek a szerencsiek. A csapat két ifjú játékosa, Konter Levente és Nagy Bence ügyesen játszott, de egyelőre nem sikerült meccset nyerniük. Köröm Imre és Balogh Sándor játékán is érződött még a szezon eleji bizonytalanság.

A vereségek ellenére továbbra is az a célunk, hogy biztosítsuk a játék és a rutinszerzés lehetőségét a fiataloknak, hiszen – reményeink szerint – néhány éven belül ők lesznek a sportágban a húzóembereink.

 

Beszámoló testvérvárosi pályázat megvalósulásáról

Szerencs Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Bethlen Gábor Alapkezelőhöz a magyar-magyar testvérvárosi kapcsolatainak ápolására a szlovákia Rozsnyó és az erdélyi Nyárádszereda településekkel.

További cikkek:

Ökumenikus imahét

Ökumenikus imahetet tartanak a szerencsi templomokban 2020. január 19-26. között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

IX. Uray Attila Emléktorna

Kilencedik alkalommal rendeznek labdarúgótornát Uray Attila emlékére Szerencsen a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

További cikkek:

Mikrocsip leolvasót kaptak a rendőrök

A Szerencsi Kóborkák Állatvédő Alapítvány képviseletében Kormos Enikő 2019. november 20-án egy, a háziállatok azonosítására szolgáló mikrocsip leolvasót adott át a Szerencsi Rendőrkapitányságnak használatra.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  January 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
    1  2  3  4  5
  6  7  81012
1314151617
27282931  

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás