- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. december 7.
szombat
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Sport Asztalitenisz

Asztalitenisz

Email Nyomtat PDF

 Köllő András szakosztályvezető beszámolója: 2019. szeptember 15-én mindhárom csapatunk Szerencsen játszotta le a soron következő meccsét.

A hazai pálya előnye ellenére sajnos mind a három csapat vereséget szenvedett.

Az NB II-es gárdánk Lehoczki Gábor betegsége miatt csak tartalékosan tudott kiállni, így a végeredmény 11-7 lett a nyírbátori csapat javára. Köllő András 3, Korály Tibor és Köllő Ábel pedig 2-2 pontot szerzett. A páros mérkőzést sajnos elveszítettük.

Az NB III-as csapatunk az Eger együttesét fogadta. A végeredmény 15-3 lett az egri csapat javára. Deli István 2 mérkőzésén diadalmaskodott; a Deli István–Csorba István kettős pedig megnyerte a páros mérkőzést. Zeller Gábornak, Csorba Istvánnak és Sárossy Balázsnak most nem sikerült pontot szereznie.

A megyei csapatunk Sátoraljaújhely gárdáját fogadta, s a mérkőzésen 18-0 arányú vereséget szenvedtek a szerencsiek. A csapat két ifjú játékosa, Konter Levente és Nagy Bence ügyesen játszott, de egyelőre nem sikerült meccset nyerniük. Köröm Imre és Balogh Sándor játékán is érződött még a szezon eleji bizonytalanság.

A vereségek ellenére továbbra is az a célunk, hogy biztosítsuk a játék és a rutinszerzés lehetőségét a fiataloknak, hiszen – reményeink szerint – néhány éven belül ők lesznek a sportágban a húzóembereink.

 

Kitüntetési javaslatokat vár az önkormányzat

Szerencs Város Önkormányzata 2020-ban is elismerésben kívánja részesíteni azon személyeket, szervezeteket, akik kiemelkedő munkájukkal hozzájárultak Szerencs város fejlődéséhez, nevének öregbítéséhez.

További cikkek:

Testvérvárosi találkozó

Szerencs Város Önkormányzata a Bethlen Gábor Alapkezelőtől elnyert támogatásnak köszönhetően rozsnyói és nyárádszeredai testvérvárosi csoportokat lát vendégül 2019. november 29-30-án egy magyar-magyar testvérvárosi találkozó keretében.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Árverési hirdetmény

Szerencs Város Önkormányzata az önkormányzat tulajdonában lévő beépítetlen földterületek elidegenítéséről szóló 12/2009. (III.19.) számú önkormányzati rendelet, valamint a 178/2019. (X.08.) Öt.határozat alapján 2019. december 03-án 10 órai kezdettel versenytárgyalást tart az alábbi önkormányzati tulajdonú területek elidegenítésére

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Mindhárom csapatunk Szerencsen játszotta a soron következő meccsét 2019. november 24-én.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  December 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      
  2  5
  9101113
16171820
23242526272829
3031     


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás