- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. január 23.
csütörtök
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Sport Asztalitenisz: nyári beszámoló

Asztalitenisz: nyári beszámoló

Email Nyomtat PDF

  A szerencsi asztalitenisz-szakosztály a nyár folyamán sem tétlenkedett, hiszen egyrészt edzőtábort szerveztünk az újoncainknak, másrészt a játékosaink nemzetközi és hazai versenyeken vettek részt.

Köllő Ábel 2019. augusztus 17-18-án, Romániában részt vett az ISK Székelyudvarhely nemzetközi versenyén, amelyen III. helyezést ért el. Korály Tibor a XL. Balaton Kupa BM országos asztalitenisz versenyen a társával csapatban a II. helyet szerezte meg, egyéniben pedig III. helyezett lett. A VIII. TFS-HMATSZ asztalitenisz versenyt 2019. augusztus 24–25. között rendezték meg Füzesabonyban. Az NBIII–NBII kategóriában Li Hongyang ezüstérmes lett. Ugyanezen a versenyen U13-ban az I. helyezett Köllő Ábel, a III. pedig Sárossy Balázs lett. Serdülő kategóriában hasonlóan az I. helyet Köllő Ábel, a III. helyet pedig Sárossy Balázs szerezte meg. Ifjúsági kategóriában szintén Köllő Ábel lett aranyérmes. Az összevont páros kategóriában I. helyezést ért el a két tehetséges újoncunk, Köllő Ábel és Sárossy Balázs. 2019. szeptember 8-án, Miskolcon rendezték azt a régiós asztalitenisz versenyt, amelyen Sárossy Balázs mind újonc, mind serdülő kategóriában III. helyezett lett. Mindezek az eredmények azt mutatják, hogy a szerencsi asztaliteniszezőinknek sikeres volt a nyári felkészülés.

Ebben az idényben három csapatot indítunk. Fontos célkitűzésünk a fiatalok állandó szerepeltetése a különböző osztályokban. Lesz egy NB II-es csapatunk, ahol Köllő Ábel kap állandó játéklehetőséget. Indítunk egy NB III- as csapatot, ahol Sárossy Balázs fog játszani, illetve lesz egy megyei csapatunk, ahol Konter Levente, illetve Nagy Bence juthat játéklehetőséghez. Mindhárom csapatot az idősebb generáció tagjai egészítik ki. Mindegyik csapat esetén a biztos bennmaradás a cél. A nyár folyamán sajnálatos módon megsérült az egyik játékosunk, Lehoczki Gábor, így őt egy darabig még nélkülöznünk kell mind játékosként, mind edzőként.

A 2019–2020-as szezon első NB II-es fordulója Szerencsen volt a Teva Debrecen Se gárdája ellen. Nagyon jól indult a meccs, mert mindkét páros mérkőzést megnyertük, és az egyéni mérkőzések is eredményesek voltak, hiszen a szerencsiek 16–2 arányban diadalmaskodtak. Li Hongyang, Korály Tibor és Köllő András mind a négy meccsüket megnyerték, míg az újonckorú Köllő Ábel 2 győzelemmel járult hozzá a nagyszerű végeredményhez.

Köllő András

 

Beszámoló testvérvárosi pályázat megvalósulásáról

Szerencs Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Bethlen Gábor Alapkezelőhöz a magyar-magyar testvérvárosi kapcsolatainak ápolására a szlovákia Rozsnyó és az erdélyi Nyárádszereda településekkel.

További cikkek:

Ökumenikus imahét

Ökumenikus imahetet tartanak a szerencsi templomokban 2020. január 19-26. között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

IX. Uray Attila Emléktorna

Kilencedik alkalommal rendeznek labdarúgótornát Uray Attila emlékére Szerencsen a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

További cikkek:

Mikrocsip leolvasót kaptak a rendőrök

A Szerencsi Kóborkák Állatvédő Alapítvány képviseletében Kormos Enikő 2019. november 20-án egy, a háziállatok azonosítására szolgáló mikrocsip leolvasót adott át a Szerencsi Rendőrkapitányságnak használatra.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  January 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
    1  2  3  4  5
  6  7  81012
1314151617
27282931  

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás