- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. október 19.
szombat
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Sport Asztalitenisz: nyári beszámoló

Asztalitenisz: nyári beszámoló

Email Nyomtat PDF

  A szerencsi asztalitenisz-szakosztály a nyár folyamán sem tétlenkedett, hiszen egyrészt edzőtábort szerveztünk az újoncainknak, másrészt a játékosaink nemzetközi és hazai versenyeken vettek részt.

Köllő Ábel 2019. augusztus 17-18-án, Romániában részt vett az ISK Székelyudvarhely nemzetközi versenyén, amelyen III. helyezést ért el. Korály Tibor a XL. Balaton Kupa BM országos asztalitenisz versenyen a társával csapatban a II. helyet szerezte meg, egyéniben pedig III. helyezett lett. A VIII. TFS-HMATSZ asztalitenisz versenyt 2019. augusztus 24–25. között rendezték meg Füzesabonyban. Az NBIII–NBII kategóriában Li Hongyang ezüstérmes lett. Ugyanezen a versenyen U13-ban az I. helyezett Köllő Ábel, a III. pedig Sárossy Balázs lett. Serdülő kategóriában hasonlóan az I. helyet Köllő Ábel, a III. helyet pedig Sárossy Balázs szerezte meg. Ifjúsági kategóriában szintén Köllő Ábel lett aranyérmes. Az összevont páros kategóriában I. helyezést ért el a két tehetséges újoncunk, Köllő Ábel és Sárossy Balázs. 2019. szeptember 8-án, Miskolcon rendezték azt a régiós asztalitenisz versenyt, amelyen Sárossy Balázs mind újonc, mind serdülő kategóriában III. helyezett lett. Mindezek az eredmények azt mutatják, hogy a szerencsi asztaliteniszezőinknek sikeres volt a nyári felkészülés.

Ebben az idényben három csapatot indítunk. Fontos célkitűzésünk a fiatalok állandó szerepeltetése a különböző osztályokban. Lesz egy NB II-es csapatunk, ahol Köllő Ábel kap állandó játéklehetőséget. Indítunk egy NB III- as csapatot, ahol Sárossy Balázs fog játszani, illetve lesz egy megyei csapatunk, ahol Konter Levente, illetve Nagy Bence juthat játéklehetőséghez. Mindhárom csapatot az idősebb generáció tagjai egészítik ki. Mindegyik csapat esetén a biztos bennmaradás a cél. A nyár folyamán sajnálatos módon megsérült az egyik játékosunk, Lehoczki Gábor, így őt egy darabig még nélkülöznünk kell mind játékosként, mind edzőként.

A 2019–2020-as szezon első NB II-es fordulója Szerencsen volt a Teva Debrecen Se gárdája ellen. Nagyon jól indult a meccs, mert mindkét páros mérkőzést megnyertük, és az egyéni mérkőzések is eredményesek voltak, hiszen a szerencsiek 16–2 arányban diadalmaskodtak. Li Hongyang, Korály Tibor és Köllő András mind a négy meccsüket megnyerték, míg az újonckorú Köllő Ábel 2 győzelemmel járult hozzá a nagyszerű végeredményhez.

Köllő András

 

Pályázati támogatással Rozsnyón

Szerencs Város Önkormányzata 2018 év végén pályázatot nyújtott be a Bethlen Gábor Alapkezelőhöz, és 1,1 millió forint támogatást nyert el 2019. évre a magyar-magyar testvérvárosi kapcsolatainak ápolására a szlovákia Rozsnyó és az erdélyi Nyárádszereda településekkel.

További cikkek:

Szerencsen a Missziós Kereszt

Szerencsre érkezik a Missziós Kereszt, a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus missziós szimbóluma 2019. október 21-én.

További cikkek:

Fidesz-képviselő: nagy jelentőségű a térségben a PIMCO Kft. szerencsi beruházása

Budapest – Koncz Ferenc, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókerületének országgyűlési képviselője (Fidesz) szerint a PIMCO Kft. szigetelőanyag-gyártó beruházása nagyon nagy jelentőségű a térségben, mert majdnem kétszáz új munkahelyet és plusz adóbevételt jelent.

További cikkek:

Pótnap a hulladékgyűjtő edényzet átvételére

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az új kommunális hulladékgyűjtő edények kiosztására Szerencs Város Önkormányzata PÓTNAPOT hirdet a következők szerint: 2019. október 21. 08.00-18.00, október 22. 08.00-18.00 óra között.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András szakosztályvezető beszámolója: Sajnálatos módon a szerencsi asztalitenisz-szakosztály NB II-es és megyei csapata is vereséget szenvedett a soron következő meccsükön, örvendetes viszont, hogy születtek szép versenyeredmények az elmúlt időszakban.

További cikkek:

Bűnmegelőzés, és baleset-megelőzés a Szerencsi Csokoládé Fesztivál nulladik napján

A lakosság vagyonbiztonsága, az áldozattá válás elkerülése, és a közlekedésbiztonság érdekében a rendőrség az elmúlt évekhez hasonlóan részt vesz a megye jelentősebb eseményein.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  October 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
   2  3
  7  910
151617
24
2831   


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás