- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. április 8.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Önkormányzati hírek Tájékoztatás gazdálkodó szervezetek részére

Tájékoztatás gazdálkodó szervezetek részére

Email Nyomtat PDF

Ezúton tájékoztatom, hogy a Szerencs Város Önkormányzata Képviselő-testületének a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló 17/2017. (XII.22.) Öt. rendelete értelmében 2019. december 2. napjától igényelhető a vállalkozások hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj alóli mentesítése.

Szerencs Város Önkormányzatának Jegyzője kérelemre mentesíti a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjfizetés alól azon gazdálkodó szervezetet:
- amelynek székhelye, telephelye, fióktelepe azon lakóingatlanba került bejegyzésre, ahol tulajdonosa, ügyvezetője, illetve annak közeli hozzátartozója természetes személyként a közszolgáltatást legalább 120 l űrmértékű hulladékgyűjtő edény közszolgáltatási díjának megfizetésével igénybe veszi (max. 3 gazdálkodó szervezet);
- valamint azon természetes személy ingatlanhasználót, aki 60 l űrmértékű gyűjtőedény után fizeti a közszolgáltatási díjat és a természetes személy ingatlanhasználó egyben az általa használt ingatlanban székhellyel, telephellyel, fiókteleppel rendelkező olyan gazdálkodó szervezet tulajdonosa, ügyvezetője, amely gazdálkodó szervezet alkalmazottal nem rendelkezik és az ingatlanon más gazdálkodó szervezet székhelye, telephelye, fióktelepe nem került bejegyzése;
- a gazdálkodó szervezet székhelye, vagy telephelye más gazdálkodó szervezet ingatlanhasználó tulajdonában, használatában álló ingatlanban van és az ingatlanhasználó az ingatlanon keletkező összes hulladék mennyiségnek megfelelő mennyiségre kötött közszolgáltatási szerződéssel már rendelkezik, mely után közszolgáltatási díjat meg is fizeti.

Az igazolás kiállításához szükséges kérelem formanyomtatvány letölthető Szerencs város honlapjáról (www.szerencs.hu), illetve személyesen is igényelhető a Szerencsi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán.
Tájékoztatom továbbá, hogy a kiállított jegyzői igazolást 2019. december 31. napjáig szükséges a BMH Non-profit Kft-hez benyújtani.
Szerencs, 2019. november 25.

Dr. Barva Attila
jegyző


A kérelem-formanyomtatvány letöltéséhez kattintson ide.

 

Tajékoztató az óvodai beiratkozásról

Tisztelt Szülők!
A nemzeti köznevelésről szóló 2011. CXC. törvény 8. § (2) bekezdése alapján minden gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig betölti a 3. életévét, a nevelési év kezdőnapjától (2020. szeptember 1-jétől) legalább napi négyórás óvodai nevelésre kötelezett.

További cikkek:

Cukorgyári emléknap 2020

A szerencsi cukorgyár bezárásának évfordulóján, 2020. március 10-én, kedden 14 órától megemlékezést és koszorúzást rendez Szerencs Város Önkormányzata a Cukorgyári Emlékparkban. Közreműködik a Szerencsi Férfikar

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Hirdetmény állami földterületek értékesítéséről

A Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény (Nfatv.) 3. § (1) bekezdése alapján a Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ három hektárnál kisebb térmértékű földrészleteket tervez hirdetmény közzétételével értékesíteni.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Az éllovas csapat ellen játszott az SZVSE asztalitenisz-csapata hazai környezetben 2020. február 16-án.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  April 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
272829   

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás


Wholesale Jerseys Cheap