- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. december 16.
hétfő
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Önkormányzati hírek Tájékoztatás gazdálkodó szervezetek részére

Tájékoztatás gazdálkodó szervezetek részére

Email Nyomtat PDF

Ezúton tájékoztatom, hogy a Szerencs Város Önkormányzata Képviselő-testületének a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló 17/2017. (XII.22.) Öt. rendelete értelmében 2019. december 2. napjától igényelhető a vállalkozások hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj alóli mentesítése.

Szerencs Város Önkormányzatának Jegyzője kérelemre mentesíti a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjfizetés alól azon gazdálkodó szervezetet:
- amelynek székhelye, telephelye, fióktelepe azon lakóingatlanba került bejegyzésre, ahol tulajdonosa, ügyvezetője, illetve annak közeli hozzátartozója természetes személyként a közszolgáltatást legalább 120 l űrmértékű hulladékgyűjtő edény közszolgáltatási díjának megfizetésével igénybe veszi (max. 3 gazdálkodó szervezet);
- valamint azon természetes személy ingatlanhasználót, aki 60 l űrmértékű gyűjtőedény után fizeti a közszolgáltatási díjat és a természetes személy ingatlanhasználó egyben az általa használt ingatlanban székhellyel, telephellyel, fiókteleppel rendelkező olyan gazdálkodó szervezet tulajdonosa, ügyvezetője, amely gazdálkodó szervezet alkalmazottal nem rendelkezik és az ingatlanon más gazdálkodó szervezet székhelye, telephelye, fióktelepe nem került bejegyzése;
- a gazdálkodó szervezet székhelye, vagy telephelye más gazdálkodó szervezet ingatlanhasználó tulajdonában, használatában álló ingatlanban van és az ingatlanhasználó az ingatlanon keletkező összes hulladék mennyiségnek megfelelő mennyiségre kötött közszolgáltatási szerződéssel már rendelkezik, mely után közszolgáltatási díjat meg is fizeti.

Az igazolás kiállításához szükséges kérelem formanyomtatvány letölthető Szerencs város honlapjáról (www.szerencs.hu), illetve személyesen is igényelhető a Szerencsi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán.
Tájékoztatom továbbá, hogy a kiállított jegyzői igazolást 2019. december 31. napjáig szükséges a BMH Non-profit Kft-hez benyújtani.
Szerencs, 2019. november 25.

Dr. Barva Attila
jegyző


A kérelem-formanyomtatvány letöltéséhez kattintson ide.

 

Szerencsi vállalkozók újévi köszöntése

Szerencs Város Önkormányzata a hagyományoknak megfelelően minden év elején megszervezi a szerencsi vállalkozók újévi köszöntését, melyre minden Szerencsen és Ondon működő cég vezetőjét és egyéni vállalkozót szeretettel várnak.

További cikkek:

Zemlényi Attila kötetbemutatója

A szerencsi származású Zemlényi Attila Csonthéj című kötetének bemutatójára várják az érdeklődőket 2019. december 12-én, csütörtökön 17 órától a Rákóczi-vár lovagtermébe.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Mindhárom csapatunk Szerencsen játszotta a soron következő meccsét 2019. november 24-én.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  December 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      
  2  5
  913
1617
23242526272829
3031     

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás