- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 22.
péntek
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Önkormányzati hírek Megalakult a német nemzetiségi önkormányzat

Megalakult a német nemzetiségi önkormányzat

Email Nyomtat PDF

Megtartotta alakuló ülését a Szerencs Város Német Nemzetiségi Önkormányzat.

A 2019. október 24-ei ülésen Plávenszky József, a Helyi Választási Bizottság elnöke ismertette az október 13-i választás eredményét. Eszerint a szavazásra jogosult 79 főből 65-en szavaztak. A választáson egy jelölőszervezet indult a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Német Önkormányzatok Szövetségének Egyesülete, 3 fővel. A testület tagja lett Dr. Árvay László 58, Braun Csaba 55, Vágási-Endrész Edina 50 érvényes szavazattal. Az alakuló ülésen Dr. Árvay Lászlót választották meg elnöknek, Braun Csabát pedig elnökhelyettesnek. A tagok nem kívánnak tiszteletdíjat felvenni, sem pedig költségtérítést, ezt az összeget a közösségnek az érdekeire kívánják fordítani.

 

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár a Buffalo Bill étterem melletti vásártéren 2019. november 16-án, szombaton 8-14 óra között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  8
1114
181923
2630 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás