2017. szeptember 21.
csütörtök
Főoldal Hírek Közlemények Pályázati felhívás civil szervezetek részére

Pályázati felhívás civil szervezetek részére

Szerencs Város Önkormányzata a 12/2012. (IV.26.) önkormányzati rendelet 4.§ (1) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján 2017. évben pályázatot ír ki a Szerencs városban székhellyel rendelkező civil szervezetek támogatására. A pályázatot zárt borítékban, két példányban, Szerencs város polgármesterének címezve kell benyújtani 2017. július 30. napjáig személyesen a Szerencsi Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Hatósági Osztályán, vagy postai úton Szerencs Város Önkormányzatának postacímére (3900 Szerencs, Rákóczi út 89.). A benyújtási határidőt megtartottnak kell tekinteni, ha annak utolsó napján a pályázatot postára adták.

A pályázat formanyomtatvány útján tölthető ki, a szükséges dokumentációt az alábbi linken töltheti le, valamint átveheti a Szerencsi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán.

Letöltés:

Tizenharmadszor is találkoztak Tarcalon

A szerencsi székhelyű Hegyaljai Alkotók Társulása immár tizenharmadik alkalommal tartotta meg alkotótáborát 2017. szeptember 11-16. között Tarcalon.

<<  September 2017  >>
18192021