2018. április 26.
csütörtök
Főoldal Hírek Közlemények Pályázati felhívás civil szervezetek részére

Pályázati felhívás civil szervezetek részére

Szerencs Város Önkormányzata a 12/2012. (IV.26.) önkormányzati rendelet 4.§ (1) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján 2017. évben pályázatot ír ki a Szerencs városban székhellyel rendelkező civil szervezetek támogatására. A pályázatot zárt borítékban, két példányban, Szerencs város polgármesterének címezve kell benyújtani 2017. július 30. napjáig személyesen a Szerencsi Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Hatósági Osztályán, vagy postai úton Szerencs Város Önkormányzatának postacímére (3900 Szerencs, Rákóczi út 89.). A benyújtási határidőt megtartottnak kell tekinteni, ha annak utolsó napján a pályázatot postára adták.

A pályázat formanyomtatvány útján tölthető ki, a szükséges dokumentációt az alábbi linken töltheti le, valamint átveheti a Szerencsi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán.

Letöltés:

Választási plakátok és hirdetmények elhelyezéséről

VÁLASZTÁSI HIRDETMÉNY

A 2018. évi országgyűlési választások kapcsán a választási plakátok és hirdetmények elhelyezésére vonatkozóan az alábbiakról tájékoztatom a tisztelt jelölteket és jelölő szervezeteket:

Egészségvédelmi hét Szerencsen

A Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet és Szerencs Város Önkormányzata Egészségvédelmi Hetet szervez 2018. március 19-23. között a város lakossága részére.

Fesztiválozni akart Szerencsen, de elzárás lett a vége

Miskolc, Szerencs – Nyolc hónapról 90 napra csökkentették a börtönbüntetést. A Miskolci Törvényszék jogerős döntést hozott annak a vádlottnak az ügyében, aki tavaly augusztusban ittasan randalírozott a Szerencsi Csokoládéfesztiválon.

<<  April 2018  >>
  2  3  4  6  7