- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2017. február 19.
vasárnap
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Közlemények Álláslehetőségek

Álláslehetőségek

Email Nyomtat PDF

B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Szerencsi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya az alábbi lehetőségekre hívja fel az álláskeresők figyelmét.


1. Whc Kft. „összeszerelő operátor” és egyéb munkakörök Sárváron
A Whc Kft. kiemelt juttatásokkal és bérezéssel, valamint ingyenes szállás biztosításával kínál hosszú távú munkalehetőségeket. A tájékoztatón a Whc Kft. összes munkalehetősége megismertetésre kerül. A pozíciók már befejezett 8. ált iskolai végzettséggel és büntetlen előélettel betölthetőek, de várjuk érettségivel, szakképesítéssel rendelkezők jelentkezését is.

Tájékoztató időpontja: 2017. január 24-én 09.00 óra
Helyszíne: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Szerencsi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály
3900 Szerencs, Kassa út 23.


2. Vodafone Magyarország Kft. „telefonos ügyfélszolgálati munkatárs”
A Vodafone Magyarország Zrt. és a Szerencsi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya meghívja Önt toborzási napjára, ahol egy részletes tájékoztató keretében megismerheti a céget és álláslehetőségeit.

Tájékoztató időpontja: 2017. január 27-én 10.00 óra
Helyszíne: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Szerencsi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály
3900 Szerencs, Kassa út 23.


3. Egységes Segélyhívó Rendszer 112 „hívásfogadó operátor” munkakör
Az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Miskolci Hívásfogadó Központ (ESR 112) ismételten munkaerőigényt nyújtott be ügyfélszolgálati munkatárs - segélyhívó operátor – munkakörbe. A foglalkoztatást munkaerőigényen alapuló képzés előzi meg.

A toborzásokra 2017. január 25. valamint 2017. január 30. napokon 8:30 órai kezdettel kerül sor a Hívásfogadó Központ rendezvénytermében. (3526 Miskolc, Hatvanötösök útja 2.) A jelentkezéshez fényképes önéletrajz és iskolai végzettségét igazoló eredeti okirat is szükséges.Kérem, ha valamelyik állásajánlat felkeltette érdeklődését, jelenjen meg a helyszínen, a megadott időpontban!

 

Előkészítő ülést tartott a Zempléni Z.H.K. Hulladékkezelési Közszolgáltató Nonprofit Kft. tulajdonosi bizottsága

Folyó hó 7. napján Bodrogkeresztúrban megtárgyalta a tulajdonosi bizottság azokat az előterjesztéseket, illetve az ügyvezetés javaslatait, amelyeket a február 24-én (pénteken) tartandó taggyűlésen terjesztenek a 81 önkormányzat elé. Mivel a szolgáltató időközben átvette a Hernád-Völgye és Térsége Szilárdhulladék-kezelési Önkormányzati Társulás tagönkormányzatai területén is a szolgáltatást, így 2017. január 1. napjával újabb cca. 13000 lakossági fogyasztóval növekedett az ellátási terület, amely a valóságban 58 települést jelent.

További cikkek:

Buffalo Market kézműves és régiségvásár

Buffalo Market kézműves és régiségvásár a Buffalo Bill étterem melletti vásártéren 2017.február 18-án, szombaton 8-14 óra között.

További cikkek:

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány 2017. február 1-jén 0 órától 2017. május 31-én 24 óráig Magyarország teljes közigazgatási területére vonatkozóan fokozott ellenőrzést rendelt el a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  February 2017  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
    1  2  3
  6  7  8
13
2021222326
2728     

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyó

GYERE-Gyermekek Egészsége Program

 

gyere program_logo

 

Norway grants

Europart 2014

Időjárás