2017. június 26.
hétfő
Főoldal Hírek Közlemények Ismét haltelepítést végzett a horgászegyesület

Ismét haltelepítést végzett a horgászegyesület

Újabb halszállítmány érkezett a szerencsi Homokos-tóba.

A Horgász Egyesületek Közössége a hozzá befizetett, fejenkénti ezer forintos tagdíj feléért ponty ivadékokat szállít a Szerencsi Horgász Egyesületnek. Az első telepítést 2015. november 13-án tartották, amikor megérkezett a 234 kilogramm mennyiségű, 1-2 nyaras, többségében nyurga pontyokat tartalmazó szállítmány. A jelenleg még méreten aluli halakra két esztendő múlva már bátran pecázhatnak az egyesület tagjai.

Foglalkoztatási együttműködési megállapodás született Onga és térsége munkanélküliségének csökkentésére

Miközben a munkanélküliség országos rátája 4,4 %, B.A.Z. megyében 6,4 % ugyanez az arány. Az Európai unió által finanszírozott TOP-5.1.2-15-BO1-2016-00006 Onga és térsége helyi foglalkoztatási paktum együttműködési megállapodás aláírási rendezvényét tartották folyó hó, 2. napján Ongán, a Csokonai Vitéz Mihály Művelődési házban.

Összművészeti fesztivál Szerencsen

A Külhoni Magyar Nemzeti Színház első alkalommal rendezi meg Szerencsen a magyART elnevezésű összművészeti fesztivált 2017. július 13-16. között.

A termékbemutatók veszélyei

A termékbemutatók veszélyeiről ad tájékoztatást az Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer aktuális kiadványa, illetve arról is, hogy miként kerülhetőek ki a csalók praktikái.

<<  June 2017  >>
19202123