2018. február 25.
vasárnap
Főoldal Hírek Közlemények Lakossági hirdetmény

Lakossági hirdetmény

Szerencs Település Önkormányzata Képviselő-testülete a partnerség helyi szabályait rögzítő 76/2013. (IV.25.) Öt. határozatnak megfelelően tájékoztatja a lakosságot, érintetteket hogy a Településrendezési eszközök módosítása a 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 40.§ szerinti ún. szakmai véleményezési szakaszában van a 37. sz. főút Gesztely-Szerencs közötti szakaszának négynyomúsítása, valamint a Szerencs – 38. sz. főút (Tokaji elágazás) közötti szakasza területére vonatkozóan.

A tervdokumentáció a véleményezési eljárás időtartama alatt megtekinthető Szabó Lászlóné osztályvezetőnél, továbbá letölthető a http://www.regio.hu/37_ut/ weboldalról.

A változtatási szándékkal kapcsolatos előzetes lakossági észrevételeket Koncz Ferenc polgármesternek címezve lehet írásban leadni a véleményezési eljárás időtartama alatt.

A hirdetmény kifüggesztésre került: 2015. november 13.
A véleményezés (az észrevételek leadásának) határideje: 2015. december 04.

Birkózóverseny Szerencsen

Szerencs Város Sportegyesülete és a Magyar Birkózók Szövetsége Északkelet-magyarországi Területi Diák I. - Diák II. Kötöttfogású Birkózó Bajnokságot rendez 2018. február 10-én, szombaton 10.30 óra kezdettel a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

<<  February 2018  >>
192325