2017. március 25.
szombat
Főoldal Hírek Közlemények A Magyar Vöröskereszt új szerencsi irodája

A Magyar Vöröskereszt új szerencsi irodája

Elköltözött a Magyar Vöröskereszt Szerencs Területi Szervezete. Az irodát 2015. szeptember 1-től a Kossuth út 4. szám alatti Civilek Házában találják az érdeklődők.

Területi vezető: Kiss Renáta. Cím: 3900 Szerencs, Kossuth út 4. (emelet). Telefon: (47) 361-326. E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. . Facebook: http://facebook.com/szerencs.magyarvoroskereszt. Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig 8–16 óra között, pénteken 8–14 óráig.

A Föld Órája - 2017. március 25.

A WWF Föld Órája egy világméretű önkéntes kezdeményezés, amely megpróbálja felhívni az emberek, vállalatok, intézmények, kormányok figyelmét a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra.

Változik a hulladékszállítás rendje húsvétkor

Szerencs Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Szerencsieket, hogy 2017. április 17-én, húsvét hétfőjén a hulladékszállítás szünetel, helyette előző szombaton, április 15-én szállítja el a szolgáltató a háztartási hulladékot.

Figyelemre méltó helytállás az Országos Bajnokságon

Első alkalommal vett részt a Szerencs VSE színeiben induló versenyző a Magyar Asztalitenisz Szövetség által rendezett Felnőtt Magyar Nem Hivatalos Másodosztályú Országos Bajnokságon.

A trükkős lopások megelőzéséről

Az úgynevezett trükkös lopásokról és azok megelőzési praktikáiról, illetve értékeink védelméről ad hasznos tanácsokat az ELBIR aktuális kiadványa.

<<  March 2017  >>
2021222526

Szerencs Város Képviselő-testületének ülése:

2017.03.30. (csütörtök) 09:00 óra

A testületi ülés anyagának megtekintéséhez kattintson ide

GYERE-Gyermekek Egészsége Program