2018. február 25.
vasárnap
Főoldal Hírek Közlemények Vigyázat, csaló jár Szerencsen!

Vigyázat, csaló jár Szerencsen!

A Magyar Vöröskereszt Szerencs területi vezetőjének közleménye.

Többen jelezték felém, hogy a Fecskésen, a Csalogány úton, Ondi úton is csaló jár! Egy nő élelmiszert oszt a Vöröskereszt nevében, közben bekéredzkedik az idős emberek lakásába, és eltulajdonítja értékeiket.

Szeretném leszögezni, mint a Vöröskereszt Szerencs területi vezetője, hogy mi soha nem osztunk adományt házaknál, csakis kizárólag a helyi önkormányzatok együttműködésével egy megadott időpontban és helyszínen. A rászorulóknak meghívót szoktunk küldeni, hogy legyenek szívesek az adott helyen és időpontban átvenni a csomagot.

Szeretnénk figyelmeztetni az idős embereket, hogy ez egy megtévesztés. A Vöröskereszt soha nem oszt és nem is gyűjt házról házra járva, csakis nyilvánosság előtt.

Kérjük Önöket, hogy aki bármilyen információval tud szolgálni a csalóról, jelezze azt a Szerencsi Rendőrkapitányságon.

Hornjik Katalin
Magyar Vöröskereszt Szerencs Területének vezetője

Birkózóverseny Szerencsen

Szerencs Város Sportegyesülete és a Magyar Birkózók Szövetsége Északkelet-magyarországi Területi Diák I. - Diák II. Kötöttfogású Birkózó Bajnokságot rendez 2018. február 10-én, szombaton 10.30 óra kezdettel a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

<<  February 2018  >>
192325