- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. február 18.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Közművelődés Változás a buszjáratok útvonalában a 2019. évi csokifesztivál idején

Változás a buszjáratok útvonalában a 2019. évi csokifesztivál idején

Email Nyomtat PDF
Buszjáratok 2019. aug. 22-26. SzerencsÉrtesítjük az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. utasait, hogy a XII. Országos Csokoládé Fesztivál ideje alatt a Szerencs belvárosán át közlekedő buszjáratok útvonala és megállóhelyei megváltoznak.


A fesztiválra érkező nagy számú közönségre tekintettel – figyelembe véve a kötelező biztonsági előírásokat – 2019. augusztus 22-én, csütörtökön 18.00 órától 2019. augusztus 26-án, hétfőn éjfélig lezárásra kerül a Rákóczi út a 37-es főút körforgalmi csomópontjától (cukorgyári körforgó) a Kossuth téri kereszteződésig, valamint az Ondi út alsó szakasza a Malom utcai kereszteződéstől (Tanuszodától) a közlekedési lámpáig. A lezárt szakaszra a menetrend szerinti járatok nem hajtanak be, és a megállóhelyeik is áthelyezésre kerülnek.

A menetrend 2019. augusztus 27-én, kedden 0 órától áll helyre.


3729 Miskolc–(Szerencs)–Sárospatak–Sátoraljaújhely

autóbuszvonalon közlekedő járatok nem állnak meg az Ondi út alsó szakaszán lévő „Rákóczi út 99.” megállóhelyen (a szakképző iskola mellett).

Kijelölt ideiglenes buszmegálló: az Ondi út 12. szám mellett (Szabadság utca sarka), valamint az Ondi út 13. szám (kisbolt) előtt, valamint azon járatok esetében, amelyek Szerencs, vasútállomás megállóhelyet érintve közlekednek, lehetőség lesz fel-, ill. leszállásra a SPAR áruháznál lévő megállóhelyeken is.


3806 Encs–Abaújszántó–Tállya–Szerencs

3851 Szerencs–Golop–Abaújszántó autóbuszvonalakon közlekedő járatok

a Rákóczi út–Gyár út–Kassa út–Csalogány út–Darvas L. utca (korábbi Ságvári utca)–Rákóczi út–Kossuth utca–Ondi út útvonalon kerülik meg a lezárt területet. A buszok nem állnak meg az Ondi út alsó szakaszán lévő „Rákóczi út 99.” megállóhelyen (a szakképző iskola mellett).

Kijelölt ideiglenes megállóhelyek:

- a Gyár úton a Spar áruház előtti, illetve a másik oldalon a cukormúzeum előtti buszmegálló,

- az Ondi út 12. szám mellett (Szabadság utca sarka), valamint az Ondi út 13. szám (kisbolt) előtt.


3730 Miskolc–Gesztely–Megyaszó–Szerencs

3852 Szerencs–Mezőzombor–Mád

3859 Szerencs–Bekecs–Taktaszada

3860 Szerencs–Bekecs–Legyesbénye–Golop autóbuszvonalakon közlekedő járatok

a Rákóczi út–Gyár út–Kassa út–Csalogány út– Darvas L. utca (korábbi Ságvári utca)–Rákóczi út útvonalon kerülik ki a belvárost. A buszok nem állnak meg a „Központi iskola” és a „Posta” megállóhelyeken.

Kijelölt ideiglenes megállóhelyek:

- a „Központi iskola” megálló helyett a Spar áruház előtti, illetve a másik oldalon a cukormúzeum előtti buszmegálló

- a „Posta” megálló helyett a Rákóczi út 15. előtt (a Késmárk utca sarkán), valamint a másik oldalon a Rákóczi út 16. előtt (húsbolt a Bányai J. utca – korábbi Fürst S. utca – sarkán)


Kérjük, hogy időben tájékozódjanak, hogy hol tudnak felszállni a megfelelő buszjáratra. Az információ megtalálható az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján (www.emkk.hu), Szerencs város honlapján (www.szerencs.hu), a buszjáratokon a buszvezetőnél, illetve a buszmegállókban kihelyezett hirdetményeken.


Köszönjük türelmüket és megértésüket!Szerencs Város Önkormányzata Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Folytatódik a kukaosztás

A BMH Nonprofit Kft. – mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója – értesíti az ügyfeleket, hogy azon ingatlanhasználók, akik a 2019. évi osztás alkalmával valamilyen okból kifolyólag nem vették át hulladékgyűjtő edényzetüket, 2020. január 16-át követően a 3900 Szerencs, Eperjes u. 7. szám alatti ügyfélszolgálati irodánál munkanapokon 8.00-16.00 óra között vehetik át.

További cikkek:

A málenkij robot áldozataira emlékeznek

A málenkij robotra hurcolás 75. évfordulója alkalmából a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához kapcsolódóan rendeznek megemlékezést 2020. február 26-án, szerdán 11 órától Szerencsen a Regionális málenkij robot emlékműnél (Szerencs, vasútállomás).

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Hazai környezetben játszotta az NB II-es, illetve a megyei csapatunk a soron következő meccsét 2020.február 2-án. Köllő András beszámolója:

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  February 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
18192123
242529 

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás